For bedrifter

Her finner du informasjon om Ocean Space Task Force One! OSTFO er et samarbeid mellom GCE Subsea og Maritim forening Sogn og Fjordanene, In Fundo.

 

For bedrifter

Velkommen til In Fundo sin side for bedrifter! På denne siden finner du informasjon om våre tidligere samarbeid med bedrifter. Ta gjerne kontkat med oss om du lurer på noe, eller om din bedrift ønsker å opprette et samarbeid med In Fundo. Du finner vår kontaktinformasjon på bunnen av siden eller i navigasjonsmenyen under "Om In Fundo"

 

In Fundo har de to siste årene sponset studenter for at de skal kunne dra på tur til orkeløyene for å bygge kombetanse innen fornybar energi. Les studentenes artikler her!

 

Hvert år produserer studentene i Florø bachelor prosjekter som hevder seg i toppen under utdelelsen av beste bachelor oppgave ved HVL Bergen, men vi trenger nye og spennede bachelor prosjekter for å nå toppen. Dersom din bedrift har en oppgave å tilby oss tar vi gjerne utfordringen! Vennligst ta kontakt med vår studiekoordinator Øyvind Østrem på tlf : .... eller på mail: oyvind.ostrem@hvl.no

Her finner du informasjon om konferansene som In Fundo har deltatt på!

Her kan du se informasjon om Vinter Flora som er en festival som arrangeres av Byen vår Florø i samarbeid med In Fundo!

2018 In Fundo

For samarbeid med In Fundo:

Vi er tilgjengelig på

mail: post@infundo.no

eller i våre lokaler:

Magnus Thingnes gt, 6900 Florø

For bachelor prosjekter:

tlf: ....

mail: oyvind.ostrem@hvl.no

HVL Florø:

Magnus Thingnes gt, 6900 Florø