Ocean Space Events

Ocean Space Task Force One

Tredje del av Ocean Space Task Force One

Mandag 03 April arrangerte Maritim Forening, GCE Subsea og In Fundo det tredje OSTFO arrementet. Denne gangen gikk turen til Måløy. Vi fikk komme på besøkt til Stadt Towing Tank As, Easy Form AS, og Skipskompetanse. Ungdom fra fylket fikk svar på alle sine spørsmål fra bedriftene og studentene fra HVL. Som alltid ble arrangementet ble avsluttet med pizza.

Publisert: April 17, 2017 21:00

 

Andre del av Ocean Space Task Force One

Onsdag 8. mars ble andre del av OSTFO arrangert. Det var en gledelig overraskelse at det kom så utrolig mange nye deltagere. Vi ble godt tatt i mot på Westcon Yards i Florø hvor de unge studentene fikk en guidet tour av Westcon sine lokaler. Turen gikk deretter til HVL Florø hvor studentene deltok på hendelser arrangert av linjeforeningen. Maritim Forening Sogn og Fjordane stilte med pizza og brus. Vi gleder oss til masse til neste arrangement og håper at dere gjør det samme.

Publisert: Mars 09, 2017 15:00

 

Første del av Ocean Space Task Force One

Tirsdag gikk første del av OSTFO av stabelen. Det var veldig spennende å få besøke Havlandet Marin Yngel. Vi lærte mye om hvilke muligheter som ligger i oppdrettsnæringen og hvordan man skal bygge kunnskapen som trengs for å åpne dørene til denne raskt voksende næringen.

Publisert: Feb 03, 2017 22:30

Vi er tilgjengelig på mail:

post@infundo.no

eller våre lokaler:

Magnus Thingnes gt, 6900 Florø

2018 In Fundo